Iščite po trgovini LORIBU
SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA
Splošni pogoji poslovanja trgovine LO-RI-BU so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Svetujemo vam, da pred naročilom preberete spodaj navedene pogoje poslovanja, kajti z vsako transakcijo preko naše internetne strani  izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji.
 
NAROČANJE IZDELKOV
Izdelke lahko  naročite preko elektronske pošte 
E-mail:info@loribu.si
  po tel. 01/4360065,01/4360064
po faxu:01/4360067
Obiščete pa nas lahko tudi v trgovini LO-RI-BU , Kvedrova cesta 5a ,Ljubljana
Odprto : pon. - pet. od 09h do 19h
sobota 09h do 13h
Pri naročilu izdelka vas prosimo, da navedete šifro artikla, barvo in številko, vaše podatke: ime priimek, naslov, tel. številko,ter E-naslov.
Izdelke lahko  naročite 24 ur na dan, vse dni v letu. Če kateri od  izdelkov trenutno  ni na zalogi, vas bomo obvestili na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli pri naročilu.
Podjtje LO-RI-BU d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne okvare vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska naše spretne strani ali za morebitno škodo, povzročeno s kupljenimi izdelki ali je v kakršnikoli zvezi z izdelki, kupljenimi preko naše spretne strani. 

PLAČILNI POGOJI:
Vse navedene cene so v EUR in  vsebujejo  predpisani  9,5% ali 22% DDV.  Pridržujemo si pravico do dnevne spremembe cen brez predhodnega opozorila. Plačilo naročenih izdelkov je možno z gotovino po povzetju, ali po predračunu.
Stroške pošiljanja plača naročnik blaga in se obračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, kot odkupna pošiljka. V odkupnino je zajeta vrednost naročila ter strošek pošiljanja.
V strošek pošiljanja je vključeno: poštnina, odkupnina, provizija UPN obrazca, ev. zaščitna embalaža, pakiranje.
Cenik stroškov pošiljanja:
priporočeno pismo s storitvijo (do vrednosti 98,00 eur)   
do 100 g       =  3,70 eur
nad 100g do 250g  =  4,30 eur
nad 250 do 500g  =  5,50 eur
nad 500g do 1.000g  =  7,00 eur
          
        paket s storitvijo (do vrednosti 98,00 eur)                                                                                     
    nad 1.000g do 2kg  =  7,50 eur 
         nad 2kg do 5kg  =  8,50 eur
nad 5kg do 10kg  =  10,70 eur
ROK DOBAVE:
Za artikle, ki so na zalogi odpošljemo  v roku 3 delovnih dni po prejemu naročila. V kolikor naročenega artikla ni na zalogi, vas bomo pisno obvestili po elektronski pošti, ter artikle dobavili v najkrajšem možnem času. Naročene izdelke pošiljamo po povzetju. Če vas takrat ni doma, vam pošta pusti obvestilo o prispeli pošiljki.
REKLAMACIJE
Reklamacije blaga , ki ste ga naročili preko interneta nam morate pisno sporočiti v roku 8 dni od prevzema blaga na naslov LO-RI-BU d.o.o., Kvedrova cesta 5a, Ljubljana ali po elektronski pošti, v nasprotnem primeru vam reklamacije ne bomo priznali. Vrnjene artikle z odkupnino ne sprejemamo.Reklamirane artikle nam lahko vrnete po pošti na naš naslov kot pogodbenemu partnerju Pošte Slovenije.
VRAČILO BLAGA
V kolikor z blagom niste zadovoljni, ga lahko v roku 15 dni od prejema vrnete. Blago mora biti nepoškodovano in neuporabljeno, ter v originalni embalaži. Blago lahko tudi zamenjate za katerikoli drug izdelek v naši trgovini. Stroške pošiljanja za vrnjeno blago krije kupec. Kupec krije tudi vse morebitne stroške pri vračilu kupnine.
Vračilo vaše kupnine bomo opravili takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu blaga.
VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi.
NUJNO PREBERI!!!!!
Pri naročanju orožja (štart, signal, zračnega, električni paralizatorji, obrambni spreji) je potrebno po (Fax ali e-mail) poslati osebni dokument, s katerim se identificirate. Starostna omejitev za nakup omenjenega orožja je 18 let.
Opozorilo:Slike na spletu so simbolične.
LO-RI-BU d.o.o.
Cookie Consent